Disclaimer en voorwaarden

©  2021 Promanta

Home

Disclaimer / Privacy / Copyright / Algemene voorwaardenDisclaimer

De informatie op deze site wordt met grote zorg samengesteld en onderhouden door Promanta. Desondanks kan Promanta geen enkele garantie geven dat de beschikbare informatie volledig en/of juist is. Promanta kan daarom geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen, waaronder bijvoorbeeld schade of gederfde winst, van het gebruik van deze informatie, het vertrouwen op deze informatie of acties die zijn ondernomen op basis van deze informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel Promanta ernaar streeft dat deze site permanent beschikbaar is, kan Promanta geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor mogelijke gevolgen van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de site.

Wijzigingen in de inhoud en in de informatie op deze site worden zonder voorafgaande mededeling aangebracht. Verwijzingen naar andere websites zijn opgenomen ter informatie aan de bezoeker en voor de inhoud en informatie van deze sites kan Promanta geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

^


Privacy Statement

Promanta neemt de privacy van haar bezoekers op de site serieus. Alle gegevens die door de bezoeker op de site worden verstrekt, worden strikt vertrouwelijk behandeld. Promanta zal de verstrekte informatie niet verhuren, verkopen, uitlenen, noch op een andere wijze openbaar maken, tenzij de bezoeker hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming heeft verleend.

^


Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Promanta en wordt beschermt door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Alle rechten zijn voorbehouden aan Promanta en gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

Zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar, mag de informatie of inhoud op deze site niet voor publicatie of andere doeleinden gebruikt worden. Het is de bezoeker of gebruiker van deze site niet toegestaan (delen van) de inhoud van de site te bewerken en anders dan voor persoonlijk gebruik, te kopiëren, te vermenigvuldigen of door te sturen. Overtreders riskeren wettelijke vervolging.

^


Algemene Voorwaarden

Op alle overeenkomsten met Promanta zijn de Algemene Voorwaarden van Promanta van toepassing. Klik hier voor het downloaden van de Algemene Voorwaarden in PDF-formaat (42 kB).

^


Voor vragen of opmerkingen kunt u gebruik maken van de gegevens bij Contact.


<< Terug naar homepage

^